Uitzonderlijk gesloten zaterdag 11 november
Ik heb dit bericht gelezen

Koreaans rundsvlees

Boeuf koreen

De marinade:

  • 2 lepels rijstwijn
  • 2 lepels oestersaus
  • 2 lepels gembersaus
  • 1/2 pepertje fijn gesneden
  • 1 kleine gember fijn gesneden
  • 2 lepels bastaardsuiker

Alles goed mengelen een uurtje voor het bakken


Boeuf Koreen 3
  • Bak het vlees 3-4minuten aan langs elke kant
  • Marineer het vlees met de helft van de marinade (vooral het vet neemt veel smaak op)
  • Voor stukken vanaf 2 cm kun je ze in de oven verder garen op 180°C
    • +- 1kg = 20min
    • +1,5kg (lang en fijn stuk) = 25min
  • Marineer het vlees met de rest en snij in fijne schelletjes
Boeuf Koreen 4

Erbij kun je wraps, koriander, rode salade, witte kool, groene kool, granaatappel, gerookte sesam,... voegen


Smakelijk...

Ga terug naar tips en gerechten

Op de hoogte blijven?