JAARLIJKS VERLOF 14-22 JULI
Ik heb dit bericht gelezen

Gehaktbereidingen, burgers en worsten

IMG 4052

Onze worsten

Onze gehakten en bereidingen zijn 1 van onze specialiteiten en gekend tot ver in de regio.

Om te beginnen hebben we onze heerlijke worsten. Alles wordt gemaakt van natuurlijke darmen (schaap voor de dunne en varken voor de dikke), hetgeen ervoor zorgt voor de beste smaak en een malse beet.

  • Chipolata hebben we natuur, met fijne kruiden, met chorizo en met gerookt spek. Ze zijn altijd gemaakt met vers gemengd kalfs- en varkensgehakt, wat zorgt voor een fijne smaak.
  • Merguez, artisanaal gemaakt volgens het oude recept van 100% lamsvlees. Zo blijven ze een uitmuntende smaak hebben met een mooie balans tussen pikant en lamssmaak.
  • Dikke worsten hebben we natuur, met paprika en met kaas. Deze zijn gemaakt met gemengd gehakt van rund en varken, hetgeen een vollere smaak geeft.
  • We hebben ook (op aanvraag) kippenworsten dik en dun.

IMG 4044

Onze Steaks & Burgers

Het hele jaar door zoeken we naar aanvullingen en verbeteringen voor onze bereidingen en burgers. Op deze manier zorgen we voor regelmatig nieuwe smaken en afwisseling.

  • Onze ongeëvenaarde rundersteaks: Hamburger natuur (100% runds americain), Hamburger met peperhart, Entrecôte burger, Hamburger gerijpt (met een mengeling van minimum 5 weken gerijpt vlees van Hereford, Rubia Gallega en Belgisch Wit Blauw om een evenwichtige smaak te krijgen)
  • Onze klassiekers: Steak van de chef (Runds en varkens gehakt met kaas) met kaas en spek, Zwitserse schijf (gepaneerd rund en varkens gehakt met kaas en hesp), blinde vink/vogels zonder kop van rund, kalf of kalkoen met optioneel bacon of hesp.
  • Onze unieke burgers: Steak Snack (een bladerdeegrol met kaas, hesp en runds en varkensgehakt), Toscaanse kippenburger (Kipgehakt met een saus van paprika en tomaten), vulkaantjes (licht pikant gemarineerde kalkoenlapje gevuld met kaas en gerookt spekgehakt

Kom gerust alle nieuwigheden en promoties ontdekken in de winkel.

Op de hoogte blijven?